Yangın Kapısı Modelleri İstanbul

Wiki Article

– Duman sızdırmaz kapılarda camlı baplar hariç, düzlük her bir kanat yüzey düzlükının en az %25’ i mesabesinde kupkuru görüş sağlayıcı sırça paneller konacaktır.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Türkiye’bile domestik yönetmeliklere bakılırsa hangi bünyelarda yangın bapsı harcamak zorunludur bakacak olursak;

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakarak belirli yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) belli başlı durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Çift Kanatlı Yangın Bapsı Çift kanatlı yangın kapıları benibeşer sayısının kesif olduğu mekanlarda tahliyeyi kolaylaştırabilmek amacı ile kullanılmaktadır. Ürüne Git

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 Yangın Çıkış Kapısı projeye intibak ve oranlı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kendiliğinden kapatıcılar: Yangın kapısı kapatıcılarımız, kullanılmadıkları zamanlarda bapları kapalı konumda tutarak yangın ve dumanın yayılmasını önleyen tutarlı ve kendiliğinden bir kapanma mekanizmasını garanti eder. 

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde ulaştırmak olduğu muhtevain, mümkün olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini elde etmek üzere önlem alınmaktadır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey ilişkii mimarilmakta ve proje Yangın Çıkış Kapısı taslağı tamamlanmaktadır. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı yangın kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve müsait bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin alt hoşgörüsüzndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Kasalar cidar haliluğuna katıca yerleştirilecek ve kanat ile döşeme arasındaki mesafe 4 mm’ yi aşmayacaktır.

Menteşeler: Mühür menteşeler, yangın sırasında bapnın çerçeveye bandajlı konumda kalmasını sağlamlar.

Yangın bapsı; insanoğlu esenlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Report this wiki page