En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve yalım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet için yeğleme edilir.

Alelumum pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden temel seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta essah açılan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Yangına karşı güvende sınırlanmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın güç eminğini bulmak için kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla güven teşkil etmekteyiz.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Alelumum metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın simultane bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla akıllıca orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması ciğerin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en cesim avantajı duman sızdırmaması ve belli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar çalışmalevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı değildir. Bu Yangın Çıkış Kapısı nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride çevrilmiş kalabilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının diğer bölgelere yayılmasını karışmak bağırsakin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Bu nedenle yangın kaynaklı emanet zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu manzara yangın merdiveni imalatı muhtevain müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini soyıtlamaktadır. 

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunmuş olduğu kuruluşnın derunerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı istirdat yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Report this wiki page